Ikon - behandling av kne

Allmenn fysioterapi

Plaget med smerter i muskler og ledd? Corpus helse og fysioterapi undersøker, behandler og forebygger alle typer smerter og plager i muskel- og skjelettapparatet. Vi kartlegger ditt behov og lager individuell behandlingsplan som ofte er en kombinasjon av massasje, hjemmeøvelser og trening.

Ikon - symbol for kvinne

Kvinnehelse

Bekkenbunnplager, inkontinens og smerter i underlivet er et svært utbredt problem hos kvinner i ulike faser i livet. Fysioterapeut, Evelyn Morvik, har erfaring med behandling av plager relatert til bekkenbunnen og underliv ved bruk av øvelser, fysioterapi og elektroterapi.

Ikon - symbolet for mann

Menn og inkontinens

Opplever du ufrivillig urinlekkasje eller smertefull vannlating? Hos Corpus helse og fysioterapi får du behandling, forebyggende øvelser og smertelindring som vil øke livskvaliteten din betraktelig.

Ikon - ryggrad rettes opp

Smertebehandling

Trenger du hjelp til å takle kroniske smerter? Målet med å mestre smerter er å øke din livskvalitet. Vår smertebehandling innebærer ulike metoder, med dokumenterte effekter, som elektroterapi, avspenningsøvelser og mindfulness.

Ikon - elektrobehandling

Elektroterapibehandling

Elektroterapi har god effekt i behandling av smerter og innen muskelrehabilitering. Ulike former for inkontinens og bekkenbunnsproblemer hos kvinner og menn behandles med elektrostimulering og EMG biofeedback

Flaticon - nakkemassasje

Bløtdelsbehandling

Har du spenningshodepine eller stive muskler i nakke og skuldre? Fysioterapeuter kan med bløtdelsbehandling som massasje, tøyning og triggerpunktteknikker løse smertefulle spenninger, øke blodtilførsel i problemområdene og gi følelse av velvære.

Ikon - Skalle med lotusblomst

Avspenning og mindfulness

Trenger du å stresse ned og finne ro i en hektisk hverdag? Gjennom avspenning og oppmerksomhetstrening hjelper vi deg være bevisst tilstede og oppmerksom på øyeblikket du er i akkurat nå, med en vennlig og åpen holdning.

Ikon - fat med kniv og gaffel

Kostholdsveiledning

Ønsker du å få en sunnere livsstil? En sunn livsstil handler om å bygge gode vaner når det kommer til både kosthold og mosjon. Roede-metoden gir deg verktøyet for å nå dine mål. Velg mellom kurs i gruppe, en-til en, webinar eller nettkurs. Meld deg på kurs i dag! 

Ikon - undervisning

Kursvirksomhet

Vi tilbyr Kurs og opplæring innen elektroterapi ved smerte og muskelrehabilitering og som behandling av bekkenbunns og inkontinens plager Hold deg oppdatert på kommende kurs og arrangement hos Corpus helse og fysioterapi.

Ikon - trening

Treningsveiledning

Trenger du hjelp til å komme i gang med trening? Vi tilbyr individuell treningsveiledning som hjelper deg å nå dine mål. Hos Corpus helse og fysioterapi har vi fokus på bevegelse for å forebygge helseproblemer.

Ikon - treningsball

Behandlingshjelpemidler

Behov for enkle hjelpemidler for bekkenbunnstrening eller inkontinens? Corpus helse og fysioterapi samarbeider med Quintet som er en leverandør av hjelpemidler og apparater for inkontinens, bekkenbunnstrening, smertelindring, muskelrehabilitering og seksuell helse.

Ønsker du å bestille time eller vil snakke med fysioterapeut?

Ring klinikken på 948 84 955 eller send en melding via vårt kontaktskjema.

Prisliste

 • Førstegangskonsultasjon

  680,-

  60 min

 • Fysioterapi

  500,-

  45 min

 • Klassisk bløtdelsbehandling

  400,-

  30 min

 • Klassisk bløtdelsbehandling

  700.-

  60 min

 • Triggerpunktmassasje

  400,-

  30 min

Ta kontakt for timebestilling

Prisliste med refusjon

 • Førstegangs konsultasjon(1 time)

  315

  Undersøkelse og behandling

 • Behandling(40 minutter)

  175

Ta kontakt for timebestilling